Ja ha finalitzat l’edició de Mindfulness edició Matí
novembre 28, 2015
Promoció de Nadal 2015!
desembre 16, 2015

Aquest Nadal regala Girona Coaching!

Aquest Nadal sorprèn als teus amb un regal únic! Regala motivació, benestar i creixement personal!

Promoció de Nadal de Girona Coaching:

 

Activitat d’alt impacte: Supera els teus límits

Aquesta és una formació dissenyada per a que els participants descobreixin, a través del coaching i les dinàmiques vivencials, l’impacte que té la ment sobre el seu cos, les seves emocions, les seves conductes, sobre el tipus de resultats que n’obtenen i que es superin a si mateixos, deixant enrere allò que ja no necessiten: pors, creences limitats, pensaments negatius…per enfocar-se i generar accions cap allò que volen i és important per a ells.

més informació: aquí

 

Taller de nutrició, pensaments positius i reducció de l’estrès

L’estrés mantingut et provoca efectes nocius en la teva salut. A través d’alguns aliments aconseguiràs una millora del funcionament cerebral que et farà augmentar i potenciar els pensaments positius i així disminuir l’estrés.

més informació: aquí

 

Taller: Posa’t les piles per l’èxit

Potser en alguna ocasió has tingut, o tens, la sensació que saps el que has de fer però per un motiu o altre mai trobes el moment o les ganes per començar a actuar. També et pot haver passat que tens moltes coses a fer però que de vegades et costa prioritzar-te en allò que saps que és important i ho vas postergant en el temps.

més informació: aquí

 

christmas-trees-1042542_1920

//]]>