FORMA’T COM A COACH 

En el nostre projecte de formació de Coaches apostem per un mètode d’aprenentatge, d’estudi i de treball basat en la integració dels continguts del curs i la posada en pràctica dels mateixos amb coachees reals.

Creiem en un mètode d’estudi i de pràctica eminentment vivencial i experiencial. Només així, el futur Coach podrà integrar el conjunt de nous aprenentatges, habilitats i competències que el permetran desenvolupar-se com un professional expert i ric en recursos per poder acompanyar als seus clients en la consecució dels seus objectius i dels seus reptes.

I tot aquest saber el posem a les teves mans de forma personalitzada, perquè et sentis acompanyat en tot moment per un equip de professionals al teu servei, aprenent què és el Coaching, quines són les seves bases, el tracte amb el client, com és la dinàmica de les sessions i quina és la ètica que regeix el Coaching Professional entre altres.

Un tutor que t’acompanyarà durant el procés de formació, posant al teu servei tot el seu saber i tota la seva experiència…, ¿hi ha una altra manera d’aprendre Coaching?

Tot el conjunt de lectures, de treballs individuals i en grup –supervisat i avaluats-, així com l’ampli paquet d’experiències que duràs a terme, et permetran generar confiança i complementaran la teva formació com a futur Coach, doncs això és el que vols.

Si el que necessites és un tracte humà, sentir que formes part d’un grup dinàmic d’aprenentatge, que creix i amb garanties en el teu procés de formació,

¡Et donem la més cordial benvinguda!

 

 Programa d’iniciació al Coaching

Programa:Essentials in Coaching M1

 

 Programa avançat de Coaching -1

Programa: Advanced in Eines de Coaching

Programa avançat de Coaching -2

Programa: Advanced in Expert en Coaching personal i per a pimes

 

CONSULTA’N LES PRÒXIMES DATES A L’AGENDA: AQUÍ

 

Els nostres ex alumnes recomanen:

 

Els nostres alumnes ens expliquen les seves experiències, motivacions i recomanacions:

Cinta Queral: L’experiència amb Girona Coaching ha estat molt bona, i sobre tot una experiència vivencial autèntica i plena de coses positives, en tots els àmbits: la qualitat humana i professional del Director, el professorat i els companys/es.

Doncs perquè és una oportunitat molt bona de prendre consciència del moment en el que et trobes i seguir millorant com a persona.

Girona Coaching=aprenentatge=creixement=canvi.

Julien Aron: Lo que me motivó a realizar el curso fue la posibilidad de ejercer una profesión nueva de forma independiente. El coaching precisamente por esa combinación entre psicología y filosofía.

El curso ha representado para mi un proceso de interiorización y autoconocimiento. También el desarrollo de las capacidades para entender mejor a las personas y ayudarles a salir adelante.

Pilar Carbó: Recomanaria aquesta formació Perquè no tan sols aprèns del material que entreguen i expliquen els formadors, sinó que aprens a buscar altres fonts de coneixement. Cada llibre de la bibliografia, webs, autors, vídeos, experiències de companys i les pròpies viscudes en els exercicis pràctics fets a classe. Tot això va omplint el bagul d’eines personals que tard o d’hora acabes fent servir, sense la necessitat d’acabar treballant com a Coach.

Perquè és una inversió en un mateix per assolir un equilibri personal, tenir un esperit crític, eliminar creences que et limiten i ajudar-te a dissenyar la vida que tu vols.

Perquè les pràctiques amb coachees reals et fan tocar de peus a terra, et veus emmirallat en les situacions que exposen per millorar o canviar les seves vides i t’adones que en cada sessió, tu també estàs millorant com a persona.

//]]>