pexels-photo-292556

“Mindfulness significa prestar atenció d’una manera especial: intencionadament, en el moment present i sense jutjar”. Jon Kabat-Zinn 

 

El principal objectiu del curs és augmentar el benestar de la persona incorporant l’hàbit de la principal objectiu del curs és augmentar el benestar de la persona incorporant l’hàbit de la principal objectiu del curs és augmentar el benestar de la persona incorporant l’hàbit de la pràctica de l’atenció plena a la vida pràctica de l’atenció plena a la vida diària i poder gaudir dels beneficis que proporciona la diària i poder gaudir dels beneficis que proporciona la pràctica de mindfulness.

El Mindfulness o presencia plena és una eina de transformació i auto-coneixement. coneixement. Consisteix en la pràctica de l’atenció plena a través en la pràctica de l’atenció plena a través en la pràctica de l’atenció plena a través de l’observació de la respiració i de l de l’observació de la respiració i de l de l’observació de la respiració i de les sensacions i percepcions per poder viure el present, d’una forma més conscient i saludable. percepcions per poder viure el present, d’una forma més conscient i saludable. percepcions per poder viure el present, d’una forma més conscient i saludable.

Aquest curs va dirigit a totes les persones que vulguin aprendre a meditar, que necessitin reduir l’estrès, l’ansietat i que vulguin aprendre a regular les seves emocions o a viure la vida d’una manera diferent i més satisfactòria.  Atura’t i deixa’t portar pel poder de la presència plena per despertar la consciència i augmentar  el benestar i la salut.

Les sessions són pràctiques i l’aprenentatge és vivencial:

  • S’expliquen  conceptes teòrics a través de dinàmiques i exercicis.
  • Es practica diferents tipus de meditacions.
  • Els alumnes tenen pràctiques  per fer a casa durant la setmana (es demana compromís  per part dels participants)
  • Hi ha un acompanyament i resolució dels dubtes que puguin sorgir durant la pràctica.

El programa proporciona les pautes i eines necessàries als assistents pel desenvolupament de la pràctica diària i autònoma de l’Atenció Plena un cop finalitzat el curs.

Beneficis de la pràctica del Mindfulness:

El programa emfatitza la capacitat “d’aturar i veure abans d’actuar” per aprendre a “respondre en lloc de reaccionar als esdeveniments”.

El Mindfulness millora:

• La comunicació

• La concentració

• La intuïció i la creativitat

• La gestió emocional

• La Salut

• L’autoestima

 El Mindfulness redueix:

• L’estrès

• La càrrega mental i cansanci

• La ansietat

Edició de primavera – Abril 2017: CURS DE CONSIÈNCIA PLENA I REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS

DATES: 27 d’abril de 2017 + 4, 11, 18 i 25 de maig de 2017 + 1 i 8 de juny de 2017 i el 3 de juny, dia intensiu de 10h a 17h a Cadaqués*

HORARI: Dijous de 18h a 21h i el dia 3 de juny de 10h a 17h a Cadaqués

INVERSIÓ: 390€ (es pot fraccionar en tres quotes de 130€/mes)

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADORA: Teresa Sanz i Pinyol,  Instructora de Mindfulness i Coach en l’adquisició de l’hàbit de la pràctica meditativa. Psicòloga, coach i formadora. Màster en intervenció psicològica amb DBM. Formada en hipnosi Ericksoniana.

Més informació: AQUÍ

 

XERRADA GRATUÏTA – MINDFULNESS:

DIA: 9 de març de 2017

HORARI: 18h a 19h

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

INSCRIPCIÓ: AQUÍ