Formació en Expert en Gestió Emocional

El paper de les emocions en les diferents facetes de la vida és inqüestionable, intervenen en el nivell de l’autoestima, en la relació amb les persones, en l’èxit professional, etc.

Ara bé, som capaços de reconèixer els diferents estats emocionals en nosaltres mateixos i en els altres? Podem gestionar les emocions de tal manera que ens permetin una adaptació a l’entorn i un benestar?

Paradoxalment les persones som conscients del paper de les emocions però ens costa identificar les emocions, els factors generadors o aplicar tècniques de gestió i autocontrol emocional.

El programa formatiu que es presenta a continuació té com objectiu resoldre aquestes mancances portant a la persona en un procés de creixement i desenvolupament emocional i oferint eines per tal que la persona pugui traslladar aquest coneixement en els altres.

 Objectius

  • Conèixer i comprendre els beneficis de la intel·ligència emocional en relació a la nostra salud, presa de decisions, gestió de les relacions, etc.
  • Explorar la individualitat per augmentar el nivell d’autoconeixement.
  • Empoderar-se, aprofitar els recursos propis per afrontar nous reptes amb seguretat i confiança.
  • Reconèixer els estat emocionals en els altres i gestionar-los de forma efectiva.
  • Dissenyar programes d’intervenció emocional en l’àmbit educatiu, organitzacional o social.

Continguts

M1 Intel·ligència emocional. Bases teòriques i pràctiques

M2 Lideratge personal

M3 Programes d’intel·ligència emocional

 

Destinataris

Tota aquella persona que vulgui explorar el paper de les emocions en el seu dia a dia i vulgui créixer emocionalment.

Aquesta formació també està dirigida a persones interessades en promoure accions i intervencions en l’àmbit de la intel·ligència emocional.

 

Dates i horaris

11, 18, 25 de novembre de 2019 + 2, 9, 16 de desembre de 2019 + 13, 20, 27 de gener de 2020 + 3, 10, 17, 24 de febrer de 2020 + 2, 9, 16, 23 i 30 de març de 2020 + 20 i 27 d’abril de 2020 + 4, 11, 18 i 25 de maig de 2020

Horari: Dilluns de 18h a 21h

Inversió

985€ (sense IVA) –> 1191,85 (IVA inclòs) – Pots fraccionar els pagaments d’abril de 2019 a febrer 2020 en 11 quotes de 108,35€/mes

Descomptes:

5% exalumnes

5% de descompte general fins el 30 de setembre de 2019

Equip docent

Ester Mas i Marquès, Psicòloga especialista en Teràpia Familiar, terapeuta Brainspotting acreditada per Brainspotting España. Postgrau en Lideratge Femení a la Universitat Pompeu Fabra. Col·laboradora docent a la UdG a les Facultats d’Educació-Psicologia i Dret-Criminologia.

Sílvia Mascarós Canes, psicòloga especialitzada en l’àmbit formatiu i de les organitzacions. Practitioner i Màster Practitioner en PNL per la NLP. Màster en educació i TIC. Llicenciada en Ciències del Treball. Especialitzada en l’àrea d’intel·ligència emocional i desenvolupament de persones.

 

Teresa Sanz i Pinyol,  Instructora de Mindfulness i Coach en l’adquisició de l’hàbit de la pràctica meditativa. Psicòloga, coach i formadora. Màster en intervenció psicològica amb DBM. Formada en hipnosi Ericksoniana.

Eva Masó i Rovira – Terapeuta en biodesprogramació emocional i formadora. Practitioner i Màster Practitioner en PNL reconegut per l’AEPNL. Màster en hipnosi Eriksoniana reconegut per l’AEPNL. Formada en BioNeuroEmoció, teràpia transgeneralacional, terapia SAAMA, Sanació per Arquetips, etc. Llicenciada en Farmàcia.

INSCRIU-TE: AQUÍ

Demana més informació: aquí

Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 11/11/2019
18:00 - 21:00

Localització
Girona Coaching

Categories