GIRONA – Màster en PNL
març 9, 2018
GIRONA – XERRADA GRATUÏTA DE IE: Com ser un expert en gestió emocional?
juny 11, 2018

Forma’t en PNL: Practitioner en PNL – Edició Intensiva d’estiu 2018

Formació en PNL amb certificat internacional avalat per Richard Bandler co-creador de la PNL.

¿Què és la Programació Neurolingüística – PNL?

La PNL ens ajuda a conèixer l’estructura que sosté la nostra conducta i ens ensenya a canviar-la per aconseguir l’èxit, aprenent a usar noves estratègies i patrons. Els nostres pensaments estan formats per paraules que viatgen a través de les nostres neurones i quan les repetim amb freqüència les convertim en programes que dirigeixen la nostra conducta. La PNL ajuda a tenir una percepció més clara dels nostres programes i a “desinstal·lar” aquells que ja no són útils per aconseguir canvis en la nostra vida.

 Destinataris

A nivell personal: Aquells participants inscrits rebran eines que seran utilitzades en el seu dia a dia i s’adonaran de la potencialitat i facilitat dels canvis que es produiran en la seva vida, podent trencar creences limitants i creant-ne potenciadores.

A nivell professional: Dirigit a professionals que estan relacionats amb el món de RRHH, polítiques socials, consultoria, psicologia o pedagogia, psicopedagogia, logopèdia,… dirigit a professionals on en la seva feina és molt important el tracte personal i la comunicació amb els altres. Aprendran eines comunicatives de segon ordre, a gestionar les seves emocions, a donar-li molta importància a què es diu i cóm es diu, a utilitzar eines internes per millorar cada dia i poder ser excel·lents en el seu lloc de treball.

FORMADOR:

Sergi Bonilla, Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

DATES: 16, 17, 18, 19, 20, 21 i 22 de juliol de 2018

HORARI: Tota una setmana de dilluns a diumange de 10h a 19h

INVERSIÓ: 1180€ (amb certificat internacional de la Society of NLP) (es pot fraccionar. Exemple – en 5 quotes de març de 2018 a juliol de 2018 de 236€/mes )

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4

INSCRIU-TE aquí

Per més informació vés aquí

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 16/07/2018
10:00 - 19:00

Localització
Girona Coaching

Categories