Society-of-NLP-Large

Vols formar-te en PNL en horari de matins? Aquesta és la teva ocasió! Format en el PRACTITIONER en PNL amb Girona Coaching i comença l’any amb les piles carregades i amb moltes ganes de fer canvis!

¿Què és la Programació Neurolingüística – PNL?

La PNL ens ajuda a conèixer l’estructura que sosté la nostra conducta i ens ensenya a canviar-la per aconseguir l’èxit, aprenent a usar noves estratègies i patrons.Els nostres pensaments estan formats per paraules que viatgen a través de les nostres neurones i quan les repetim amb freqüència les convertim en programes que dirigeixen la nostra conducta. La PNL ajuda a tenir una percepció més clara dels nostres programes i a “desinstal·lar” aquells que ja no són útils per aconseguir canvis en la nostra vida.

 Destinataris

A nivell personal: Aquells participants inscrits rebran eines que seran utilitzades en el seu dia a dia i s’adonaran de la potencialitat i facilitat dels canvis que es produiran en la seva vida, podent trencar creences limitants i creant-ne potenciadores.

A nivell professional: Dirigit a professionals que estan relacionats amb el món de RRHH, polítiques socials, consultoria, psicologia o pedagogia, psicopedagogia, logopèdia,… dirigit a professionals on en la seva feina és molt important el tracte personal i la comunicació amb els altres. Aprendran eines comunicatives de segon ordre, a gestionar les seves emocions, a donar-li molta importància a què es diu i cóm es diu, a utilitzar eines internes per millorar cada dia i poder ser excel·lents en el seu lloc de treball.

FORMADOR: Sergi Bonilla, Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

DATES: 7, 14, 21, 28 de febrer de 2017  + 7, 14, 21, 28 de març de 2017 + 4, 18, 25 d’abril de 2017 + 2, 9, 16, 23 i 30 de maig de 2017 + 6 de juny de 2017

HORARI: Dimarts de 10h a 14h

INVERSIÓ: A consultar

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4

INSCRIU-TE: aquí

Per més informació vés aquí